הסברים.. או האמת למי שמתעניין

פורום האוהדים הרשמי של ארגון האולטראס מכבי 96' בכדורגל. הפורום עוסק במכבי תל אביב והאולטראס העולמי

הסברים.. או האמת למי שמתעניין

הודעה חדשהעל ידי תומר יעקב » ג' מאי 05, 2009 9:25 pm

טוב, האמת היא שאני עדיין בשוק מהמהלכים האחרונים שהוביל השחקן ה-12 ב-24 שעות האחרונות.

כמו סדרת פיגועים מתוכננת היטב הוא הוציא לפועל התקפה חסרת תקדים על ארגון האולטראס הכוללת מסע שקרים ששובר אפילו את השיאים הקודמים של ארגון השחקן, כולל פתיחה על אוהדים בכל הפורומים הקיימים, כולל פתיחה בעיתונות.

מבחינתנו, ארגון השחקן ה-12 החל מהיום אינו ארגון אוהדים. למעשה מאז שהאולטראס החל בתנופת הבנייה שלו בשנים האחרונות, השחקן ה-12 הפך להיות שונא אולטראס, לא אוהד מכבי.

אין לי כוונה להיכנס פה לכל השקרים, הסילופים וההזיות שנאמרו בפורום של השחקן ה-12 ע"י הגורו בכבודו ובעצמו, בטח שלא לאגדות שנרשמו באתר הגייט (שם אחר לשחקן למי שלא מכיר).

אתייחס למספר נושאים:

ארגון האולטראס עשה השנה מהלך של ניתוק מהשחקן ה-12 אחרי ריב גדול שהתקיים שנה שעברה בין הארגונים.
ארגון האולטראס בחר את טובת מכבי על טובתו האישית והקים גוש עידוד מדהים בשער 8 שידע בזמנים שהשחקן שיחקו משחקים של דואגים למען הקהל (עוד סיפור הזוי) להרים את בלומפילד למרות היכולת של הקבוצה.
בפגישה שהתקיימה בין ראשי השחקן ה-12, ראשי האולטראס ואבי נימני (כחלק מהפשרה בין הארגונים) ביקש השחקן ה-12 מאבי נימני לתת לו שליטה בכל השערים באיצטדיון בלומפילד (למעט שער 8), כל המכירות, כל ההתרמות, קביעת השירים, התפאורות וכל מה שקשור לאוהדים.. שליטה בבלומפילד!!! לא פחות ולא יותר!!!
כנ"ל לגבי משחקי חוץ השחקן ה-12 ביקש לקבל 80 אחוז מכרטיסי הנוער של הקבוצה.
הארגון הזה כבר מזמן לא אוהד מכבי, אלא גוף שמטרתו לגדול, להתחזק ולשלוט באוהדי הקבוצה.

לא פלא שהשחקן הצליח להסתכסך עם האולטראס במהלך השנים לא פעם ולא פעמיים.. עכשיו שהאולטראס לא שם, הם מצאו דרך להסתכסך עם אחרים.. אבל למה לשנות מסורת? בואו נאשים את האולטראס גם בזה ונגרור אותם לעיניין..

אז יש לנו חדשות בשבילכם.. לא נגררים איתכם לשום מקום.
ארגון שמלשין למשטרה על חבר בארגון האולטראס שמובא לחקירה ובו ראש השחקן עולה לשיחה עם החוקר, לא שווה תגובה..
ארגון שהראש שלי מתגרה באוהדי מכבי וצועק עליהם "נראה אותכם מעיזים לנגוע בי" .. ואחר כך הולך ומלשין עליהם למשטרה, ועוד רושם בפורום "ידעתי שאני חייב להתמודד מולו באופן אישי" (ממש טרומפלדור), לא שווה התייחסות.

יום לפני שהשחקן הודיעו שהם חוזרים לעודד לפני הדרבי, אנשים קיבלו הודעות מהמשטרה שיזהרו לא להפריע לשחקן ה-12 בעידוד

זה לא נקרא מלשינים?? אז מה כן...?

רושמים בפורום של השחקן שהאוהדים שהם הסתכסכו איתם ב-11 השנה הם "יושבים חדשים" בשער 11...
באמת?? האוהדים האלה יותר ותיקים ממנהיג השחקן ה-12 (או איך שהוא קורא לעצמו - מנהיג היציע!!

שיא הפתאטיות הוא ההשוואה לארגון הפוסה דה לאונה (לפחות למדתם מאיתנו קצת על איטליה)..
נחמד גם שהקפצתם נושא שהיה פתוח ב-2005 (1+1 = 2?? ברור.. אתם הפוסה).

חברים, איבדתם שפיות.. הפכתם את הקהל של מכבי לבדיחה ולא בפעם הראשונה.

אין לנו כל רצון לריב, או להתלכלך עם אנשים.. אבל יש גבול לכל תעלול.. והשחקן בחר לחצות את כל הגבולות.

כולנו מודים לכם שאתם נותנים לנו קצת שקט ביציע.. אולי סוף סוף נוכל להתמקד בכדורגל

צ'או
תמונה
תומר יעקב
דובר ארגון האולטראס

האמת לאמיתה..אדון קוסמן וכל החברים שלו מוזמנים להכנס

הודעה חדשהעל ידי איציק צונאמי » ד' מאי 06, 2009 12:01 am

שלום לכולכם..חברי אירגון האולטראס חברי אירגון השחקן וכלל הקהל של מכבי..

להפתעתי הרבה השחקן ה12 התחיל שוב פעם במלחמה הישנה והמגעילה אבל בסדר?אתם רוצים מלחמה?קיבלתם..(לא שיש לכם אנשים היום כן..?הרי לכולם נמאס ממך אדון קוסמן חוץ מכמה בודדים שגם הם יודעים ת'אמת השפלה..)

איציק למה אתה לא מדבר על החברה האמיתיים של היציע?מה שהם חושבים עליכם?זה ששי חאשב הזה ועוז וכל החבורה שלך הולכת אחריך בעיניים עצומות זה ברור..אבל הם הקהל האמיתי?הם האנשים שנכנסו במוקדמת לפני שנה בחיפה בבלומפילד?להזכירך לא..מה קרה?אבד לך הכוח?אבדו לך האנשים?כולם חשפו את הפרצופים שלכם..ובמיוחד שלך אני יש לי ים דברים בבטן ואני ירשה לעצמי לפתוח פה כמה דברים שכולם יגלו ת'אמת טיפה עליך ועל האירגון שלך..

בוא נעבור דבר דבר..אתם חופרים ומבקשים תשובות על הכסף של התרומות..שאלה לי אליכם?שהישיבות שהיית עושה בילו אדון קוסמן השתיפות מוח שהיית עושה לחברים שלי..כן לחברים אתם שעושים התרמות כל משחק ומשחק ובתקופה שהיינו ב11 התרמתם בכל השערים ובא נדבר תכלס?התפאורות שוות לתחת (חשבתם שנגמר לכם הסרט?בלה בלה בלה אחרי שילשינו על התפאורה שלכם ותזהר להגיד שלא)..מתפאורה לתפאורה ראיינו כמה האירגון שלך נופל..איך ה"אימפריה" מתפוררת..אבדת בן אדם ענק שהיה יד ימינך..ירית לעצמך ברגל ניסת להוציא אותנו מהיציע על ידי כוח שזה לא הלך לך כל כך..אתה חושב שאתה קטלני?אז היה לך כוח היום אתה אפס..הילדים שלך קוקסינלים אחד אחד ילדי מחשב וילדי שמנת..הקרנבל הגיע העירה איזה קרנבל ואיזה בטיח אתם בדיחה ותשארו בדיחה..יש לי עוד חבר או שתיים שעדיין הולכים אחריך ומשוייכים לשחקן..ואדון איציק קוסמן תן להגיד לך משהו הקשר בנינו התחזק..ולא אתה ולא אף אחד בעולם יכול לגרום לסיכסוך נגמר העידן שלך מלשין

בוא נגלה לכם עוד משהו אוהדי מכבי (התומכים בשחקן..כי אנחנו אירגון פשע) יש לנו בחור שלא ננקוט בשמו..קוסמן דיבר איתו וצעק שם שהוא עבריין הוא מאיים עלי הביא לו שוטרים..איך זה יכול להיות שהעונה במתיחות שיש בין החברה של רמלה..לא מייוצגים על ידי האולטראס כן?הם חברים טובים וגם לא כולם (מקבלים כרטיסים?הזמנות?לפתוח פה שכל משחק חוץ קטן מחכים להזמנות?האנשים שהיו לך פעם..היום אתה לבד)

2 חברים הוזמנו לחקירה..היה ויכוח טלפוני בחקירה..וקולך נשמע בשיחה..אתה יכול להכחיש את זה עד מחר..נכון אתה לא מפגר אדון קוסמן אבל יש לך כבר בן אדם שהוא שרוף אצל כולם ואותו שלחת כי אתה לא היית עושה דבר כזה למרות שפעם וכאן רק החברה הסבבה של היציע ושל מכבי יעידו על זה..שעמדת על הדשא כמו מלשין וצעקת שמות..איציק זוכר את זה?שחכת

אתם השחקן ה12 לא הרמתם תיציע למעלה..הרסתם אותו..גרמתם לריב בין אוהדים..גרמתם לריב בין חברים..כולם בגללכם מסוכסכים..רבים עם אחד השני...אבל אל תדאג אדון קוסמן את הכוח שלך איבדת נשאר לך ילדים בני 2 שאותם תשלח לקרב לא נראה שתצליח..כי מנהיג שלא נמצא בשטח לא יכול לנצח בקרב..אתה אפס וכל החבורה שמסתובבת איתך אפסים..

יש בחור נחמד מאד בשחקן אמילוב הוא שמו..במשחק שעבר או לפני שבועיים דיבר עם חברי היקר אלמוג..ודיברו בנעימות ובטוב כי יש חברות ויש כבוד בנינו לעומתך יאפס..ומה סוכם ומה דובר שאנחנו בנינו מלחמה לא תיהיה נושאים בפורום לא יהיו אז אתה בא ואתה כותב נושא רשמי באתר שלך..ולא פלא עם מי התאחדת עם אירגון מלשין אחר הגייז..שבכו למכבי בסל שאנחנו מרביצים להם..הומואים רצח..ועל הלב הצהוב שאמא שלהם זונה מי שמע עליהם בכלל

אני יכול לדבר ולדבר עליך מהיום ועד מחר ובמיוחד על האירגון הפאדחן שלך..אז תאכלו תחרא שלכם לבד..אנחנו מתים על זה שאתם קטלניים ויושבים ב13 בצד ומחכים שחביב יעלה לגדר ויעשה לי עם הידיים..מחכים בקוצר רוח לחזרה שלך לעידוד..אנחנו לא מצליחים לבד אנחנו תלויים בכם..ישוטרים

אה ועוד משהו..סקופ קטן..לשחקן יש אחווה עם ברמן לא?הם ניסו להכנס לטורניר של סאנט פאולי ומישהו(לא נחשוף את שמו) מהפועל עשה להם קשחוואטים...שייהההההההההההההההה קוקסינלים..אתם פאדיחה של אירגון זרקו לכם דגל לירקון אתם מושפלים..

ועוד משהו קטן-שיהיה לכם ברור לא משנה מי ומה איזה אנשים ואיזה טיפוסים ירימו יד על חבר אירגון באולטראס ובמיוחד על המייג'ור (מארק תרגע) לא נלך ונעמוד ב7 ונבכה לקצין או להנהלה..וחווית את זה על בשרך

"לא רוצים שוטרים במכבי.."
איציק צונאמי
חבר ארגון האולטראס

Re: האמת לאמיתה..אדון קוסמן וכל החברים שלו מוזמנים להכנס

הודעה חדשהעל ידי יניב גונן » ד' מאי 06, 2009 12:20 pm

אוי אוי אוי אוי כמה שהקנאה יכולה לאכול לכם ת'לב עד כדי כך שתישארו חסרי רגשות כל כך.... ושמעתי כל כך הרבה דברים מאז הצטרפותי לאולטראס בתחילת שנת 2004.
כבר מאז אני שמעתי רק שהשחקן ה12 תורם למכבי כי הוא מעודד ללא פשרות והשאולטראס מזיקים לקבוצה כי הם רק מקללים. כמה חבל שאז עוד חשבתי שהעידוד באמת נותן מוטיבציה לשחקנים.... ורק שנה וחצי לקח לי להבין שלא, ממש לא...

כמה חבל שביזיתם את כל הקהל של מכבי כשעודדתם בפיגור 0-3 מול הפועל עכו ואיש מתוך הארגון שלכם (שלא אזכיר את שמו... אבל כן- מהארגון שלכם! לא אחר!!) קרע לכם את התופים כדי שתפסיקו לעודד את הזונות שהביאו עלינו את הביזיון הגדול ביותר מאז ה10-0 מול חיפה!
כמה חבל שביזיתם את מועדון הכדורגל מכבי ת"א, המכביזם והסמל כאשר כל ילד שעוד לא קרע זוג נעליים כבר קיבל שיר ולא ניסה אפילו להילחם על מקומו בהרכב כי העידוד גרם לו לחשוב שהוא כבר עשה את שלו (דן רומן? דודו ביטון? ועוד רבים אחרים).
אה, ולא נשכח את ה "X תבוא לפה".... ממש בית לזונות קהל עשיתם פה, מזל שיוסי אבוקסיס פרש בקיץ 2007 אחרת הוא היה שוקל לבוא, ללא ספק.
אין ספק שכל העידוד האישי הזה מאוד מדרבן את השחקנים, בגלל זה אנחנו רואים איזה הצלחות אנחנו משיגים בשנים האחרונות.

כאן מסתכמת רק הפגיעה במועדון עצמו. מה עם כל השיחות למיניהן שניהלתם עם הנהלת הקבוצה, שבכל פעם שיכנעה אתכם להפסיק את המחאה ולחזור לעידוד?
הרי במהלך "העונה השחורה" (עונת המחאה 2003/04, מלחמה על זכויות האוהדים, דבר שכל כך מפורסם באודות השחקן ה12, גם באתר שלהם וגם בוויקיפדיה) הועלו בערך 100 טענות נגד ההנהלה, אבל הספיק לכם שבמשחקי גארבג' טיים בסיבוב ה3 ההנהלה הורידה את המחירים ל35 נוער ו65/70 מבוגר כדי לחזור לעודד במחצית השניה קודם (מול ב"ש ואחי נצרת) ואח"כ לחזור לעודד בצורה מלאה עד סיום העונה. בקיץ 2005 לא הועלו מחירי המנויים. ואז התפרסמה הודעת "תודה" ענקית מצד השחקן ה12 ו...שום דבר חדש חוצמזה. זה שיכנע אותם לחזור לצהוב עונה לאחר מכן, וכמובן גם עידוד מלא. איזה זכויות האוהדים קיבלו? משהו? anything?
באותה עונה, עונת 2004/05, לאחר דרבי הניצחון 0-1 השחקן יצא למחאה שבה העידוד הושבת למספר שבועות, ולאחר שיחה עם אלי דריקס חזרו לעודד במשחק הגביע מול הפועל ב"ש, לאחר שקיבלו מספר "הבטחות", כולל נציג מטעם הארגון שיהיה בהנהלת הקבוצה והיה מיועד להיות דן רפופורט. שנה לאחר מכן, לפני משחק הגביע מול הפועל עכו, פרסם הארגון הודעה על החרמת המשחק עקב מחירי הכרטיסים למשחק (אחיד 60 ש"ח, נוער ומבוגר כאחד) ועל הדרך הם ציינו ש"אף הבטחה מצד הנהלת הקבוצה לא התקיימה", כולל ציון אותה הבטחה ספציפית על נציג מהארגון בהנהלת הקבוצה. אז אם הם הבטיחו ולא קיימו, למה חזרתם לעודד ולמה שיקרתם את כל האוהדים???
מכאן כבר הפסקתי לעקוב אחרי "שיחותיהם" עם ההנהלה, כי אין למה לצפות פרט לשקרים שלא יתרמו דבר לאוהדי הכדורגל בישראל.
אני חושב שהשלטים שהנפנו לאורך השנים נגד המשטרה (זוכרים את המשחק מול אשדוד במחזור 4 בעונת 2006/07?) ונגד אבו-וילן וההתאחדות תרמו קצת יותר מכל המו"מים למיניהם בין הנהלת מכבי לבין הארגון שרק כותב באתר שלו "אנחנו נלחמים למען זכויות כלל אוהדי מכבי" ולא דבר מעבר לזה, במיוחד כשפורטלי הספורט למיניהם צילמו את השלטים שלנו ביחד עם כל היציע והכלילו את המפורש בשלטים על כלל האוהדים.
אבל את השחקן זה לא עניין. אותם עניין שזה בסה"כ "בד לבן עם ספריי עלוב".

אבל על הפעולות האלה, שהיו לטובת כלל אוהדי מכבי ת"א, השחקן לא היו בחיים מחמיאים לנו, כפי שהם ממש לא החמיאו לנו על התפאורה לאבי נמני (כמה קנאה ועצבים היו בכם באותו יום?? חבל מאוד שכמה אנשים שחשבתי שהם "חברים שלי" ובאתי להגיד להם שלום בשער 11, משם רציתי לצלם את התפאורה שלנו, החליטו במקום להחזיר לי שלום להגיד מה הם חושבים על הארגון שלי, במקום להיות בני אדם, מה גם שמי שמכיר אותי אישית יודע שאני בחיים לא הייתי יוזם את הריבים המטופשים האלה), ובדיוק כפי שהם לא החמיאו לנו על אירוע ההוקרה לרלף קליין ז"ל ועל המתנה לאבי נימני ביום הולדתו באמצע החודש כולל השלט החדש שהכנו לו. כמובן שגם לא נשמע מחמאות על שלט הפרונט הכי ארוך בארץ....
לא שמענו גם דבר חיובי בכך שאיחרתם למשחק הגביע בסכנין ב2007 ובכל זאת צונאמי השאיר להם מקומות על הגדרות לתלות את השלטים שלכם, מה שאתם כמובן לא עשיתם בשבילנו עונה לאחר מכן בקרית שמונה, כי לטענתכם "אתם תורמים לקבוצה הרבה יותר מהאולטראס", מה שגם שמעתי בשיחת טלפון על ספיקר מאחראי הכרטיסים של השחקן עם אורי משיח שבא בטענות למה שני הארגונים מקבלים כמות שווה של כרטיסים לאותו משחק גביע בסכנין. בטח גם מכבי יודעים שאם הוא היה מחליט, השחקן היו מקבלים 95 אחוז מהכרטיסים והאולטראס 5...

לאחר המשחק מול מכבי חיפה בעונת 2007/08, עם העימות המפורסם, קיבלתי באותו שבוע טלפון מיו"ר השחקן שניסה בדרכו לשכנע אותי בכוח כמה ראשי האולטראס לא בסדר... והוא ביקש ממני לדבר עם שי מזרחי כדי שיספר לי שהאולטראס הפרו את ההסכמים בין הארגונים. קיבלתי את הטלפון ממזרחי עוד באותו יום וכל האמת על המו"מים בין שני הארגונים התגלה לי על ידו, אני לא שמעתי מילה אחת טובה על השחקן ה12 באותה שיחה!
יש עוד יותר מדי סיפורים... אסור לשכוח גם את הניסיון לשרוף לנו עם אבוקה את דגל הפריסה מול פאוק בשנת 2004- פרטים אצל טל ברמן, תומר, בועז.

חשוב לי להגיד שתמיד ראיתי ואני עדיין רואה בחברי השחקן קודם כל אוהדי מכבי ואני בטוח שלפחות 90 אחוז מהם אנשים עלא-כיפאק, הבעיה היא שרובם ילדים תמימים שתפקידם הוא להיות שותפים רגילים בפעילויות השונות של השחקן ומה שקורה בפועל זה ששוטפים להם את המוח עם שקרים והכפשות נגד ארגון האולטראס ומנסים להפוך אותם לפוליטיקאים ובכך גם נוצרות המלחמות בין הארגונים, במקום לחסל את כל הריבים האישיים בשקט.
תמונה
יניב גונן
חבר ארגון האולטראס

Re: הסברים.. או האמת למי שמתעניין

הודעה חדשהעל ידי מרק ורמן » ד' מאי 06, 2009 12:39 pm

טוב החלטנו לנעול תנושאים הללו כי אין טעם מבחינתנו בכלל להתיחס למה שרשמו כי הכל שקרים ולא קרו דברים מעולם מי שיש לו טנות שאלות וכו'...מוזמן לבוא אלינו בצורה פרטנית ועל מה שנרצה נגיד.

כל העליום שכביכול ניסו פה לעשות לא עזר לכם אה......הכדורגל שמים על השחקן זין כי יודעים היטב מי עומד בראשו!הכדורסל לא שמים עליהם גם כי הם שקרנים!!ומסיטים....וכלבים של השחקן!

זה המצב חברה אנחנו לא ניתן לדיון בלי שום תוכן עניני והכל סילופי דברים ושקרים להיות פה בפורום ממשיכים קדימה ויאללה מכבי!
תמונה
מרק ורמן
מנהל ארגון האולטראס

חזור אל ארגון האולטראס - בכדורגל

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Yahoo [Bot] ו 0 אורחים