טוב, האמת היא שאני עדיין בשוק מהמהלכים האחרונים שהוביל השחקן ה-12 ב-24 שעות האחרונות.
כמו סדרת פיגועים מתוכננת היטב הוא הוציא לפועל התקפה חסרת תקדים על ארגון האולטראס הכוללת מסע שקרים ששובר אפילו את השיאים הקודמים של ארגון השחקן, כולל פתיחה על אוהדים בכל הפורומים הקיימים, כולל פתיחה בעיתונות.
מבחינתנו, ארגון השחקן ה-12 החל מהיום אינו ארגון אוהדים. למעשה מאז שהאולטראס החל בתנופת הבנייה שלו בשנים האחרונות, השחקן ה-12 הפך להיות שונא אולטראס, לא אוהד מכבי.
אין לי כוונה להיכנס פה לכל השקרים, הסילופים וההזיות שנאמרו בפורום של השחקן ה-12 ע"י הגורו בכבודו ובעצמו, בטח שלא לאגדות שנרשמו באתר הגייט (שם אחר לשחקן למי שלא מכיר).
אתייחס למספר נושאים:
ארגון האולטראס עשה השנה מהלך של ניתוק מהשחקן ה-12 אחרי ריב גדול שהתקיים שנה שעברה בין הארגונים.
ארגון האולטראס בחר את טובת מכבי על טובתו האישית והקים גוש עידוד מדהים בשער 8 שידע בזמנים שהשחקן שיחקו משחקים של דואגים למען הקהל (עוד סיפור הזוי) להרים את בלומפילד למרות היכולת של הקבוצה.
בפגישה שהתקיימה בין ראשי השחקן ה-12, ראשי האולטראס ואבי נימני (כחלק מהפשרה בין הארגונים) ביקש השחקן ה-12 מאבי נימני לתת לו שליטה בכל השערים באיצטדיון בלומפילד (למעט שער 8), כל המכירות, כל ההתרמות, קביעת השירים, התפאורות וכל מה שקשור לאוהדים.. שליטה בבלומפילד!!! לא פחות ולא יותר!!!
כנ"ל לגבי משחקי חוץ השחקן ה-12 ביקש לקבל 80 אחוז מכרטיסי הנוער של הקבוצה.
הארגון הזה כבר מזמן לא אוהד מכבי, אלא גוף שמטרתו לגדול, להתחזק ולשלוט באוהדי הקבוצה.
לא פלא שהשחקן הצליח להסתכסך עם האולטראס במהלך השנים לא פעם ולא פעמיים.. עכשיו שהאולטראס לא שם, הם מצאו דרך להסתכסך עם אחרים.. אבל למה לשנות מסורת? בואו נאשים את האולטראס גם בזה ונגרור אותם לעיניין..
אז יש לנו חדשות בשבילכם.. לא נגררים איתכם לשום מקום.
ארגון שמלשין למשטרה על חבר בארגון האולטראס שמובא לחקירה ובו ראש השחקן עולה לשיחה עם החוקר, לא שווה תגובה..
ארגון שהראש שלי מתגרה באוהדי מכבי וצועק עליהם "נראה אותכם מעיזים לנגוע בי" .. ואחר כך הולך ומלשין עליהם למשטרה, ועוד רושם בפורום "ידעתי שאני חייב להתמודד מולו באופן אישי" (ממש טרומפלדור), לא שווה התייחסות.
יום לפני שהשחקן הודיעו שהם חוזרים לעודד לפני הדרבי, אנשים קיבלו הודעות מהמשטרה שיזהרו לא להפריע לשחקן ה-12 בעידוד
זה לא נקרא מלשינים?? אז מה כן...?
רושמים בפורום של השחקן שהאוהדים שהם הסתכסכו איתם ב-11 השנה הם "יושבים חדשים" בשער 11...
באמת?? האוהדים האלה יותר ותיקים ממנהיג השחקן ה-12 (או איך שהוא קורא לעצמו - מנהיג היציע!!
שיא הפתאטיות הוא ההשוואה לארגון הפוסה דה לאונה (לפחות למדתם מאיתנו קצת על איטליה)..
נחמד גם שהקפצתם נושא שהיה פתוח ב-2005 (1+1 = 2?? ברור.. אתם הפוסה).
חברים, איבדתם שפיות.. הפכתם את הקהל של מכבי לבדיחה ולא בפעם הראשונה.
אין לנו כל רצון לריב, או להתלכלך עם אנשים.. אבל יש גבול לכל תעלול.. והשחקן בחר לחצות את כל הגבולות.
כולנו מודים לכם שאתם נותנים לנו קצת שקט ביציע.. אולי סוף סוף נוכל להתמקד בכדורגל
צ'או